Oyuncu Beyinler eTwinning Projesine okulumuz 2/C Sınıfıda dahil olmuştur.

2. Dönem 2/C sınıfı öğretmeni Zahide ÖZ "oyuncu beyinler" isimli e-Twinning projesine dahil olmuştur. 8 ulusak 2 de avrupa ülkesi olan Azerbeycan ve Kuzey Makedonya ortaklarıyla yürütülen projenin, çoçukların üst düzey bilişsel gelişimlerini desteklemeyi hedeflediği, öğrencileri farklı zeka oyunlarıyla tanıştırma, teknolojiyi etkili kullanma, dijital oyun ve Web 2.0 araçlarıyla verimli ve etkili zaman geçirmeleri için 4 aylık süreçte aylık olarak farklı ülke takımları ile kordineli olarak çalışmayı hedeflediklerini söylemiştir. Kültürel aktaramının önemini kavramak, metaryelleri kullanarak yeni bir ürün ortaya koymak, problemler karşısında çözüm üretmek, oyun oynarken strateji geliştirmek projemizin hedefleri arasında olduğunu ifade etmiştir. Zahide Öz  son olarakta dönem sonunda nihai bir ürün oluşturarak projeyi bitireceğini belirtti.

25.03.2024 45

25-03-202425-03-2024